Menu

Full HD LED-signage

Samsung The Wall All-in-One | IAB 110” 2K

Neem contact op voor meer info

Prijs per stuk
Beeldformaat: 110 inch (279 cm)
Beeldkwaliteit: Full HD

Full HD LED-signage

Samsung The Wall All-in-One | IAB 110” 2K

Neem contact op voor meer info

Prijs per stuk
Beeldformaat: 110 inch (279 cm)
Beeldkwaliteit: Full HD
Samsung The Wall All-in-One | IAB 110” 2K

Samsung The Wall All-in-One

De Samsung IAB-110-2K LED Signage is een krachtige en veelzijdige display-oplossing die ontworpen is om opvallende visuele ervaringen te creëren. Met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige beeldkwaliteit is deze LED Signage perfect geschikt voor diverse zakelijke toepassingen, zoals winkelcentra, stadions, luchthavens, hotels, conferentiezalen en nog veel meer.

De IAB-110-2K LED Signage beschikt over een indrukwekkend 2K-resolutiebeeldscherm, waardoor elk detail tot leven komt met een ongelooflijke helderheid en scherpte. Met een helderheid van 2000 nits biedt het display een uitstekende zichtbaarheid, zelfs in omgevingen met veel omgevingslicht. Dit zorgt ervoor dat uw inhoud altijd opvalt, ongeacht de omstandigheden.

Dankzij de smalle randen en het slanke ontwerp past de IAB-110-2K naadloos in elke omgeving en zorgt het voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Bovendien is het display uitgerust met geavanceerde kleurkalibratietechnologieën, waardoor het een breed kleurengamma en accurate kleurweergave biedt. Uw inhoud wordt tot leven gebracht met levendige kleuren en diepe contrasten, waardoor een meeslepende kijkervaring ontstaat.

Met betrekking tot connectiviteit en beheer biedt de IAB-110-2K verschillende handige functies. Het ondersteunt zowel bekabelde als draadloze verbindingen, waardoor u flexibel bent in het afspelen van inhoud vanaf verschillende bronnen. Bovendien maakt de ingebouwde MagicInfo-oplossing van Samsung het beheren en bijwerken van inhoud eenvoudig en efficiënt. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u moeiteloos uw inhoud plannen, aanpassen en verspreiden, waarbij u volledige controle heeft over wat er op het scherm wordt weergegeven.

De IAB-110-2K LED Signage is ook voorzien van geavanceerde beeldverbeteringstechnologieën, zoals HDR (High Dynamic Range) en AI-upscaling. Hierdoor worden beelden geoptimaliseerd en geüpscaled naar een hogere resolutie, waardoor de kijkervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Met zijn duurzame en betrouwbare ontwerp is de Samsung IAB-110-2K LED Signage ontworpen voor 24/7 gebruik en biedt het langdurige prestaties. Het is uitgerust met geavanceerde koelingstechnologieën om oververhitting te voorkomen en heeft een lange levensduur, waardoor het een kosteneffectieve investering is op lange termijn.

Kortom, de Samsung IAB-110-2K LED Signage is een hoogwaardige display-oplossing die adembenemende visuele ervaringen biedt. Met zijn geavanceerde technologieën, uitstekende beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke beheerfuncties is deze LED Signage de ideale keuze voor bedrijven die indruk willen maken op hun doelgroep en de impact van hun boodschap willen vergroten.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Samsung

Pixel Pitch

1,26 mm

Beeldformaat

110 inch (279 cm)

Beeldkwaliteit

Full HD

Felheid

1.600 nit / 500 nit (piek / max)

Contrastverhouding

24.000:1

Refresh Rate

50Hz / 60Hz

Gewicht

99 kg

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route