Menu

Full HD LED-signage

Samsung The Wall All-in-One | IAB 146” 2K

Neem contact op voor meer info

Prijs per stuk
Beeldformaat: 146 inch (371 cm)
Beeldkwaliteit: Full HD

Full HD LED-signage

Samsung The Wall All-in-One | IAB 146” 2K

Neem contact op voor meer info

Prijs per stuk
Beeldformaat: 146 inch (371 cm)
Beeldkwaliteit: Full HD
Samsung The Wall All-in-One | IAB 146” 2K

Samsung The Wall All-in-One

De Samsung IAB-146-2K LED Signage is een geavanceerde display-oplossing die ontworpen is om indruk te maken en de aandacht te trekken. Met zijn innovatieve functies en uitstekende beeldkwaliteit is deze LED Signage ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zoals winkels, hotels, beurzen, stadions en meer.

Het IAB-146-2K LED Signage-display biedt een verbluffende 2K-resolutie, waardoor uw inhoud tot leven komt met ongelooflijke helderheid en scherpte. Elk detail wordt weergegeven met uitzonderlijke precisie, waardoor een meeslepende kijkervaring ontstaat. Met een helderheid van 2000 nits is het scherm goed zichtbaar, zelfs in fel verlichte omgevingen, waardoor uw boodschap altijd opvalt.

Het display heeft een slank en stijlvol ontwerp met ultradunne randen, waardoor de focus volledig op de inhoud ligt. Hierdoor kunt u een naadloze videomuurconfiguratie creëren en uw content op een indrukwekkende manier presenteren. Bovendien zorgt de geavanceerde kleurkalibratietechnologie voor een breed kleurengamma en nauwkeurige kleurweergave, waardoor uw beelden levendig en levensecht worden.

Met de flexibele connectiviteitsopties kunt u inhoud van verschillende bronnen afspelen. Of het nu gaat om bekabelde of draadloze verbindingen, de IAB-146-2K biedt diverse mogelijkheden om uw content moeiteloos weer te geven. Met de geavanceerde MagicInfo-oplossing van Samsung kunt u uw inhoud ook eenvoudig beheren en bijwerken. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u uw inhoud plannen, aanpassen en verspreiden met volledige controle over wat er op het scherm wordt weergegeven.

De IAB-146-2K LED Signage is uitgerust met geavanceerde beeldverbeteringstechnologieën, zoals HDR (High Dynamic Range) en AI-upscaling. Hierdoor worden beelden geoptimaliseerd en geüpscaled naar een hogere resolutie, waardoor de kwaliteit van uw content wordt verbeterd en elke detail tot zijn recht komt.

De duurzame constructie van de Samsung IAB-146-2K LED Signage maakt het geschikt voor langdurig gebruik. Het display is ontworpen voor 24/7 operaties en biedt betrouwbare prestaties. Met geavanceerde koelingstechnologieën wordt oververhitting voorkomen, wat resulteert in een langere levensduur van het product en lagere operationele kosten.

Kortom, de Samsung IAB-146-2K LED Signage is een krachtige display-oplossing met een uitstekende beeldkwaliteit en geavanceerde functies. Het stelt u in staat om opvallende visuele ervaringen te creëren en uw boodschap effectief over te brengen naar uw doelgroep. Met zijn slanke design, flexibele connectiviteit en eenvoudig beheer is deze LED Signage een waardevolle investering voor uw bedrijf.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Samsung

Pixel Pitch

1,68 mm

Beeldformaat

146 inch (371 cm)

Beeldkwaliteit

Full HD

Felheid

1.400 nit / 500 nit (piek / max)

Contrastverhouding

22.000:1

Refresh Rate

50Hz / 60Hz

Gewicht

160 kg

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route