Menu

4K Ultra HD LED-signage

Samsung The Wall All-in-One | IAB 146” 4K

Neem contact op voor meer info

Prijs per stuk
Beeldformaat: 146 inch (371 cm)
Beeldkwaliteit: 4K Ultra HD

4K Ultra HD LED-signage

Samsung The Wall All-in-One | IAB 146” 4K

Neem contact op voor meer info

Prijs per stuk
Beeldformaat: 146 inch (371 cm)
Beeldkwaliteit: 4K Ultra HD
Samsung The Wall All-in-One | IAB 146” 4K

Samsung The Wall All-in-One

De Samsung IAB-146-4K LED Signage is een geavanceerde display-oplossing die de aandacht trekt met zijn verbluffende beeldkwaliteit en indrukwekkende prestaties. Dit LED Signage-scherm is speciaal ontworpen om een adembenemende visuele ervaring te bieden en is perfect geschikt voor diverse toepassingen, zoals winkelcentra, stadions, conferentiezalen, hotels en meer.

Met zijn 4K Ultra HD-resolutie levert de IAB-146-4K een ongeëvenaarde beeldhelderheid en scherpte. Elk detail komt tot leven met een uitzonderlijke precisie, waardoor uw inhoud opvalt en een blijvende indruk maakt. Het scherm produceert rijke en levendige kleuren dankzij de geavanceerde kleurkalibratietechnologie, waardoor uw visuele inhoud er realistisch en meeslepend uitziet.

Het display heeft een slank en modern ontwerp met zeer smalle randen, waardoor het de aandacht vestigt op de inhoud en een naadloze videomuurconfiguratie mogelijk maakt. Met een helderheid van 1500 nits biedt het scherm uitstekende zichtbaarheid, zelfs in omgevingen met veel omgevingslicht, waardoor uw boodschap altijd opvalt en impact heeft.

Dankzij de geavanceerde connectiviteitsmogelijkheden van de IAB-146-4K kunt u moeiteloos inhoud afspelen vanuit verschillende bronnen. Het ondersteunt zowel bekabelde als draadloze verbindingen, waardoor u flexibiliteit hebt bij het weergeven van uw inhoud. Bovendien maakt de gebruiksvriendelijke MagicInfo-oplossing van Samsung het beheren en bijwerken van inhoud eenvoudig. Met deze intuïtieve interface kunt u uw inhoud plannen, aanpassen en verspreiden, en heeft u volledige controle over wat er op het scherm wordt weergegeven.

De IAB-146-4K LED Signage is uitgerust met geavanceerde beeldverbeteringstechnologieën, zoals HDR (High Dynamic Range) en AI-upscaling, waardoor uw content geoptimaliseerd wordt en een verhoogde visuele impact heeft. HDR zorgt voor een breder contrastbereik en levendige kleuren, terwijl AI-upscaling de beeldkwaliteit verbetert door lage-resolutiebeelden op te schalen naar een scherpere en gedetailleerdere weergave.

Dit LED Signage-display is ontworpen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, met een 24/7 werking en geavanceerde koelingstechnologie om oververhitting te voorkomen. Het heeft een lange levensduur en biedt daardoor een kosteneffectieve investering op lange termijn.

Kortom, de Samsung IAB-146-4K LED Signage biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit, flexibele connectiviteit en gebruiksvriendelijk beheer, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die indruk willen maken en hun boodschap effectief willen overbrengen naar hun doelgroep.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Samsung

Pixel Pitch

0,84 mm

Beeldformaat

146 inch (371 cm)

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Felheid

1.600 nit / 500 nit (piek / max)

Contrastverhouding

24.000: 1

Refresh Rate

50Hz / 60Hz

Gewicht

160 kg

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route