Rotel CD-11 CD Speler Tribute

Rotel CD11 Tribute | Zwart

599,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Rotel CD11 Tribute | Zwart
Rotel CD-11 CD Speler Tribute

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Rotel CD11 Tribute is een meesterwerk van audio-engineering, voortgebracht uit de lange en gerespecteerde traditie van Rotel in het creëren van hoogwaardige CD-spelers. Deze specifieke speler, verrijkt door de directe invloed van de legendarische audiomeester Ken Ishiwata, vertegenwoordigt een symfonie van technologische verfijning en akoestische precisie.

Het verhaal van de CD11 Tribute begint met een zorgvuldig ontworpen lademechanisme, dat de basis legt voor een soepele en betrouwbare afspeelervaring. Dit mechanisme wordt ondersteund door een zwaar stalen chassis, dat niet alleen dient als de fysieke ruggengraat van de speler, maar ook bijdraagt aan de akoestische integriteit door ongewenste trillingen te minimaliseren.

De kern van de CD11 Tribute’s akoestische uitmuntendheid ligt in de geavanceerde Digital-to-Analog Converter (DAC) van Texas Instruments, een 24-bit/192kHz component dat de brug vormt tussen de digitale opslag van muziek en de analoge weergave die we horen. Dit wordt verder versterkt door op maat gemaakte filtering circuits die zorgvuldig zijn afgestemd om de muziek te presenteren op een breed en open geluidsbeeld, met een niveau van kracht en finesse die zelden wordt gezien in CD-spelers in deze prijsklasse.

Connectiviteit is een ander gebied waar de CD11 Tribute uitblinkt, met zowel RCA analoge als coaxiale digitale uitgangen, evenals RS232 en 12V trigger ingangen. Dit zorgt voor naadloze integratie in de meest geavanceerde audiosystemen en maakt het een flexibele keuze voor audiofielen.

De bediening van de CD11 Tribute is intuïtief en toegankelijk, dankzij de duidelijk georganiseerde frontpaneel display en een meegeleverde afstandsbediening. Dit stelt gebruikers in staat om met gemak door hun muziekcollectie te navigeren, terwijl ze belangrijke informatie over de huidige track en afspeelstatus op het display kunnen zien.

De samenwerking met Ken Ishiwata heeft geleid tot significante verbeteringen in de CD11 Tribute, met bijzondere aandacht voor de voeding, DAC-circuits, en de keuze van componenten langs het audiosignaalpad. Deze veranderingen hebben geresulteerd in een toegenomen gevoel van ruimte, en een verbeterde nauwkeurigheid, detail en echtheid van het geluid.

Met zijn gestroomlijnde ontwerp, beschikbaar in zowel zwart als zilver, is de Rotel CD11 Tribute niet alleen een auditieve, maar ook een visuele aanvulling op elk interieur. Het is een ode aan de kunst van het luisteren, een toestel dat de rijke historie van Rotel in de audiowereld eer aandoet en de erfenis van Ken Ishiwata levend houdt.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0672563264412

Extra informatie

Merk

Rotel

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Rotel CD11 Tribute | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door